foto

Richard Berg

  • nar. 16.2.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 1.9.2009 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 Králové sexu (TV film)
1997 Pronto (TV film)
1988 Divocí koně
1976 Special Delivery
1974 Punch and Jody (TV film)
1968 House of Cards
1967 Banning
Kontrapunkt

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 D.C. Cops (TV film)
1976 Shoot

TV seriály

1985 Space (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Pursuit (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace