foto

William Sackheim

  • nar. 31.10.1919
    Gloversville, New York, USA
  • zem. 1.12.2004 (85 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1992 Bílé písky
1991 Poldovi v patách
1990 Psychopat ze San Francisca
1984 Žádná maličkost
1983 Zůstat naživu
1980 Soutěž
1979 Blízcí příbuzní
1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1974 Law, The (TV film)
1971 Harness, The (TV film)
Neon Ceiling, The (TV film)
The Impatient Heart (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Dial Hot Line (TV film)
1962 Belle Sommers (TV film)
Poor Mr. Campbell (TV film)
1956 Massacre at Sand Creek (TV film)

TV seriály

1975 Law, The (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace