foto

Szymon Czacki

  • nar. 25.11.1981 (37 let)
    Katowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Srdce lásky
2014 Malé střepy
2013 Taki pejzaż
2010 Nie opuszczaj mnie

TV seriály

2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S09E10)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Kolekcjoner lalek (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace