foto

Aleksander Janiszewski

  • nar. 4.6.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 25 lat niewinności. Sprawa Tomka Komendy
Listy do M. 4
2019 Letnie popołudnie
Planeta Singli 3
2018 Atlas
Świrnięty Mikołaj
2017 Dcera
Přes kosti mrtvých
2014 Malé střepy

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
Na sygnale (TV seriál)
Elvis żyje (S08E16)
Komisarz Alex (TV seriál)
Nadchodzi zemsta (S15E03)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Ślad (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S13E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mistyfikacja (S22E12)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Blaszany orzełek (E04)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Feralny powrót (S18E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Za kulisami (S01E06)
Komisja morderstw (TV seriál)
Warunek zmartwychwstania (E05)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Apetyt na miłość (E07)
Uwikłani (TV seriál)
Tomasz – fatalny romans (E01)
Na sygnale (TV seriál)
Ojciec i syn (S03E21)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Nowe życie (S07E02)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Braterska miłość (S02E30)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Fala zbrodni (TV seriál)
Dobro musi przegrać (S05E10)
2005 Fala zbrodni (TV seriál)
Rafael (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky