foto

Jurij Sazonov

  • nar. 7.6.1977 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vratať galaktiki
2017 Priťaženije
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)
Vo imja ljubvi (TV film)
2010 V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
2003 Proščanije v ijuně

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
Magomajev (TV seriál)
2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Švedskije spički (E03)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Ošibka molodosti (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
2011 Uslovija kontrakta (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2003 Kapitan Pravda (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky