foto

Søren Schwartzberg

  • nar. 11.9.1966 (51 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Guardian Angel - Suojelusenkeli
2017 Den bedste mand
Jeg er William
Muž
2016 Vzkaz v láhvi
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2014 Itsi Bitsi
2013 Žena v kleci
2012 Marie Krøyer
2011 SuperClásico
2010 Kvinden der drømte om en mand
2009 Bouře
2007 Doma je doma

TV seriály

2006 Krøniken (TV seriál)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 19, 1968 (S03E04)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 14, August 1961 (S02E04)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 8, 1954 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace