foto

Robbie Gee

  • nar. 24.3.1970 (47 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Britský herec Robbie Gee (resp. Robert Gee) sa narodil 24. marca 1970. Vo Veľkej Británii je populárny najmä vďaka postave Lee Grahama v seriáli DESMOND´S, ktorý bežal na zlomku 80. a 90. rokoch. Objavoval sa v malých epizódnych rolách vo viacerých seriáloch britskej produkcie.

Do povedomia filmových fanúšikov aj za kanálom La Manche sa dostal vďaka komédii SNATCH režiséra Guya Ritchieho. Robbie tu stvárnil Vincenta, malého gangstra, ktorý sa s dvoma kolegami snaží nájsť ukradnuté diamanty. V roku 2003 sa mihol v dvoch hollywoodskych trhákoch. Najprv sme ho mohli vidieť v nenápadnej role Shrimpera, jedného z Barbarossovej posádky, v PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL.

O niekoľko mesiacov neskôr sa objavil na filmovom plátne v akčnej snímke UNDERWORLD s Kate Backinsale. Tu si zahral upíra Kahna, špecializujúceho sa na zbrane proti Lykanom. V ďalšom roku účinkoval aj v Seagalovom filme Posledná misia. O rok na to sa sme ho mohli vidieť aj v dráme Chromophobia, v ktorej si zahrali mimo iných aj Penélope Cruz, Ralph Fiennes alebo Ian Holm.

V roku 2006 si opäť zopakoval svoju rolu z Pirátov Karibiku v pokračovaní s podtitulom DEAD MAN´S CHEST. Odvtedy sa pravidelne objavuje v seriáloch a filmoch britskej produkcie.

Pugo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paddington 2
2016 Funny
I nostri passi
The Intent
2014 Plastic
2010 Shank
2008 Bad Day
Cass
Umlčeni
2006 Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Rollin' with the Nines
2005 Chromofobie
2004 Poslední mise
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Underworld
2001 Do toho
Dream
Fotbal za mřížemi
South West 9
2000 Little Richard (TV film)
Podfu(c)k
1999 G:MT Greenwich Mean Time
1988 Gang (TV film)

TV seriály

2016 Guilt (TV seriál)
What Did You Do? (E10)
The Crown v Atwood (E09)
Eyes Wide Open (E08)
další epizody (10)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
A World Without God (S01E01)
2011 Fades, The (TV seriál)
Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
Sadie J (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Music of Murder (S01E07)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Days Like These (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Underbelly (TV seriál)
1991 Real McCoy, The (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace