foto

Joanna Jeżewska

  • nar. 15.12.1965 (53 let)
    Gdynia, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Křivý dům (TV film)
2014 Służby specjalne
2007 Dlaczego nie!
1997 Odwiedź mnie we śnie

TV seriály

2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Czemu im nie spada? (S02E14)
Gdzie jest lider? (S02E06)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Zdrada (E06)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Czas honoru (TV seriál)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
Niemieckie porachunki (S04E09)
Oświadczyny (S04E08)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky