foto

Albert Baró

  • nar. 24.9.1996 (23 let)
    Sant Esteve de Palautordera, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Las leyes de la termodinámica
2017 Insidia
2014 Asmodexia
2012 Divoši
2009 Veus del Pamano, Les (TV film)

TV seriály

2019 Argentina, tierra de amor y venganza (TV seriál)
2018 Merlí (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2017 Servir y proteger (TV seriál)
Merlí (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2016 Merlí (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2015 Merlí (TV seriál)
Nietzsche (S01E13)
Hume (S01E12)
Los sofistas (S01E11)
další epizody (13)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Tame Impala - The Less I Know the Better (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky