foto

Jędrzej Wielecki

  • nar. 27.9.1991 (28 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diablo. Wyścig o wszystko
2017 Věž. Jasný den.
2016 Spojené státy lásky

TV seriály

2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S08E04)
2015 Singielka (TV seriál)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakazany owoc (S04E10)
Czas honoru (TV seriál)
Paczka z Berlina (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky