foto

Krzysztof Pluskota

  • nar. 24.4.1978 (41 let)
    Sadkowo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spojené státy lásky
2014 Dżej Dżej
2006 Warzywniak, 360 St.

TV seriály

2016 Rodzinka.pl (TV seriál)
Sprzedane (S08E12)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (11)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Instynkt (TV seriál)
Diabelskie sztuczki (E01)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky