foto

Krzysztof Pluskota

  • nar. 24.4.1978 (42 let)
    Sadkowo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spojené státy lásky
2014 Dżej Dżej
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2006 Warzywniak, 360 St.

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
2019 Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (13)
2018 Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
Kapitan (S07E02)
další epizody (14)
2017 Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
další epizody (11)
2016 Rodzinka.pl (TV seriál)
Sprzedane (S08E12)
Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (13)
2015 Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Nocne rozmowy (S04E02)
Nowe rozdanie (S04E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Poza czasem (S17E12)
2014 Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
další epizody (12)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (11)
Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (12)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Instynkt (TV seriál)
Diabelskie sztuczki (E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (8)
2009 Synowie (TV seriál)
Mściciel (S01E04)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
Ekipa (TV seriál)
Kryzys (E01)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Kurier z Polski (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky