foto

Şenay Gürler

  • nar. 28.6.1966 (53 let)
    Izmir, Aegean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Erkekler De Ağlar
Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler
Mucize 2: Aşk
2018 Qui a tué Lady Winsley ?
2017 Kirik Kalpler Bankasi
2015 Kasap Havası
Mucize
2013 Gitme Baba
2006 Çinliler geliyor
İlk Aşk
2005 Döngel Karhanesi
2004 Mami, já se bojím

TV seriály

2019 Çukur (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Aile Için (S02E34)
Umut Ol (S02E31)
další epizody (13)
2018 Dudullu Postası (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
Şahsiyet (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Çukur (TV seriál)
Umut (S02E14)
Oğlum (S02E11)
Vartolu Sadettin (S02E10)
další epizody (5)
2017 Adı Efsane (TV seriál)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
Episode 27 (E27)
další epizody (9)
Seni Kimler Aldı (TV seriál)
2016 Kış Güneşi (TV seriál)
İçerde (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
2014 Kaçak Gelinler (TV seriál)
2013 Görüş Günü Kadınları (TV seriál)
2011 Hayat Devam Ediyor (TV seriál)
Kolej Günlüğü (TV seriál)
2010 Küstüm Çiçeği (TV seriál)
Küçük Sırlar (TV seriál)
2009 Papatyam (TV seriál)
Yeni Baştan (TV seriál)
2008 Çemberin Dışında (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
Şansa Bak (TV seriál)
2002 Biz Size Aşık Olduk (TV seriál)
2001 Cinlerle Periler (TV seriál)
Kör Talih (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Eyvah Kızım Büyüdü (TV seriál)
1995 Sahte dünyalar (TV seriál)
1994 Kaygısızlar (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Makina Kafa (TV pořad)
2009 Medya Krali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky