foto

Garn Stephens

  • nar. 7.11.1944 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Osudová láska (TV film)
1990 Rodina špionů (TV film)
1988 Vražedný instinkt (TV film)
1987 Jake's M.O.
1984 Children in the Crossfire (TV film)
1983 Princess Daisy (TV film)
1982 Halloween 3
1980 Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
Seduction of Miss Leona, The (TV film)
1975 Vstupte

TV seriály

1989 Have Faith (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Trial by Jury (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace