foto

Olga Něstěrova

  • nar. 22.7.1967 (53 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Čužaja milaja (TV film)
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
2001 Mechaničeskaja sjuita

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Kletka dlja Zoluški (S02E26)
Advokat (TV seriál)
Zaščitnik (S09E11)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
Portnoj (S03E32)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
2011 Po gorjačim sledam (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Prošu ubraťsja v nomere (S08E17)
2009 Advokat (TV seriál)
Vysokije těchnologii (S06E12)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Sled (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Jesli ty ně so mnoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky