foto

Paddi Edwards

  • nar. 8.3.1931
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.10.1999 (68 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 An Extremely Goofy Movie
1999 Hercules: Zero to Hero
1998 The Brave Little Toaster Goes to Mars
1997 Herkules
The Brave Little Toaster to the Rescue
1994 Edith Ann: Homeless Go Home (TV film)
1993 Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1992 Caged Fear
1991 Smrtící touha (TV film)
1989 Jackée (TV film)
Malá mořská víla
1988 Secret Witness (TV film)
1987 Deadly Care (TV film)
Last Fling, The (TV film)
Vzdávám se
1986 Blue City
Under the Influence (TV film)
Škola letušek
1985 Surviving (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Krotitelé duchů
1983 Být či nebýt
One Cooks, the Other Doesn't (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Halloween 3
Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1980 Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1978 Corvette Summer
1961 Payroll
1960 Inn for Trouble
Šmírák

TV seriály

1998 Herkules (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
1995 Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
On Our Own (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Good Advice (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Eternal Youth (S01E16)
Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vladařka (S02E10)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
I Married Dora (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Za volantem fantom (S01E07)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Weekend (S01E21)
1982 Crisis Counselor (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 London Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1958 Sid Caesar Invites You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky