foto

Ilja Bojanovský

  • nar. 20.1.1923
    Kutná Hora, Československo
  • zem. 14.2.2009 (86 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Odměna (TV film)
1985 Hrabě Luxemburg (TV film)
1981 Netopýr (TV film)
Prodaná nevěsta (TV film)
1980 Orfeus v podsvětí (TV film)
Žebravý student (TV film)
1978 Dalibor (TV film)
Taras Bulba (TV film)
1977 Rose Mary (TV film)
1976 Bratránek z Batávie (TV film)
Z. Fibich - K. J. Erben: Štědrý den (TV film)
1975 Rusalka (TV film)
1974 Bílý akát (TV film)
Dobrodruh a kavalír (TV film)
1973 Krásná Helena (TV film)
Slečna ze spořitelny (TV film)
Vídeňská krev (TV film)
1972 Vinobraní (TV film)
1971 Sto dukátů za Juana (TV film)
1969 Ester (TV film)
Gentlemani (divadelní záznam)
1965 Bedřich Smetana: Braniboři v Čechách (TV film)

Dokumentární

1979 Bedřich Smetana: Má vlast (koncert)
1977 Po zarostlém chodníčku (koncert)

TV pořady

1984 Slavné hlasy opery Národního divadla (TV pořad)
1981 Hudba na hradě Zvíkov (TV pořad)
1980 Malé koncerty (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)
1973 Česká filharmonie hraje a hovoří (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Rusalka (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1970 880 kladívek (TV film)
Uličnice (divadelní záznam)

Dokumentární

1966 Beethoven: Koncert D dur pro housle a orchestr (koncert)

Herecká filmografie

Filmy

1950 Pevnost (studentský film)