foto

Izabela Gwizdak

  • nar. 23.3.1984 (34 let)
    Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příslib úsvitu
2011 Jmenuji se Ki

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace