foto

Izabela Gwizdak

  • nar. 23.3.1984 (37 let)
    Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bliscy
2018 Krępujące zdjęcia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona …
Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Příslib úsvitu
2011 Jmenuji se Ki

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
2017 Diagnoza (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky