foto

Helmut Nier

  • nar. 24.11.1919
    Dresden, Sachsen, Německá říše
  • zem. 26.7.2002 (82 let)
    Stahnsdorf, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
1985 Irrläufer (TV film)
1983 Im Spiegel (TV film)
1982 Benno macht Geschichten (TV film)
Ende eines Mäzens, Das
1981 Spravedliví z Kummerowa
1980 Oben geblieben ist noch keiner
1977 Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
1976 Strategie der Träume (TV film)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Mord im märkischen Viertel (TV film)
V zemi blahobytu (TV film)
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
Visa für Ocantros (TV film)
1972 Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
Gartenparty (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Smrt v zatáčce (TV film)
1970 Fisch zu viert (TV film)
Heiner Fink (TV film)
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
Dáma z Janova (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Staub und Rosen (TV film)
1968 Heroin
1967 Brot und Rosen
1966 Irrlicht und Feuer (TV film)
Schwarze Panther
1965 ... bißchen Liebe
Ballade vom roten Mohn (TV film)
Das Stacheltier - Aber genau!
Strašná žena
1964 Das Stacheltier - Engel, Sünden und Verkehr, 1. Schutzengel
Černý samet
1963 Die Glatzkopfbande
Lucy und der Angler von Paris (TV film)
Reserviert für den Tod
1962 Ach, du fröhliche
Tanz am Sonnabend
1961 Märchenschloss, Das
Na bludné cestě
Sen kapitána Loye
Urlaub ohne Dich
1960 Silvesterpunsch
Wer zuletzt lacht...
Zu jeder Stunde
1959 Im Sonderauftrag
Maibowle
Natürlich die Nelli
SAS 181 antwortet nicht
Senta auf Abwegen
1958 Blonďáček Petr
1957 Stopa vede do tmy
1947 Anděl a bandita

TV seriály

1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1972 Bilder des Zeugen Schattmann, Die (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Dokumentární

1970 Programm DDR
1967 Zwei Jahre danach
1966 Eine kleine Königskomödie
Lokführer Naumann
1965 Millionen suchen ihre Erben
1963 Geisterferkel
1962 Ein Tag von sieben Jahren (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky