foto

Mirosław Kotowicz

  • nar. 27.2.1976 (43 let)
    Racibórz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odnajdę Cię
2015 Nový svět
2014 Agnieszka
2013 Život je úžasný
2012 Vlčí roucho (studentský film)
2004 Šrámy

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S02E04)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S09E09)
Episode 8 (S09E08)
2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Burzliwy powrót (E13)
Świstek papieru (E12)
Mężczyzna w opałach (E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Święta wojna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace