foto

Henry Krtschil

  • nar. 3.10.1932 (88 let)
    Dresden, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Die Irrfahrten des Weihnachtsmannes (TV film)
1988 Die verzauberten Brüder (TV film)
Jahreswechsel - Zeitenwechsel (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Gavroche (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1985 Der verzauberte Weihnachtsmann (TV film)
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
1982 Der Hase und der Igel (TV film)
Der Tausch (TV film)
1981 Märchenzirkus (TV film)
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Das Komplott (TV film)
Duette (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Der Stein des Glücks (TV film)
Markýza (TV film)
1976 Jenny Treiblová (TV film)
1975 Damals in Sevilla
1974 Maria (TV film)
1972 Der Mann seiner Frau (TV film)
1967 Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
1965 Schule der Frauen (TV film)

TV seriály

1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Bleiglasfenster (E88)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Wette (E81)
1978 Důchodci nemají nikdy čas (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky