foto

Gisela May

  • nar. 31.5.1924
    Wetzlar, Preußen, Německá říše
  • zem. 2.12.2016 (92 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Le silence du coeur
1991 O Tzonys Keln, kyria mou
1990 Die Hallo-Sisters
1987 Meine Frau ist ein Star (TV film)
1985 Csak egy mozi
Mit Axel auf Achse (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen (TV film)
1983 Dvě lékařky (TV film)
1982 Frau Jenny Treibel (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
1977 Die Geheimakte (TV film)
Die Marquise (TV film)
Die Verführbaren (TV film)
1976 Jenny Treiblová (TV film)
1975 Dachlawine (TV film)
1974 Das letzte Wort (TV film)
1972 Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Der Unfallzeuge (TV film)
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
1967 Gisela May singt Brecht (TV film)
Television (TV film)
1965 Orpheus steigt herab (TV film)
1963 Carl von Ossietzky (TV film)
Das Stacheltier - Gisela May singt und spricht Kurt Tucholsky
1962 Esther (TV film)
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Filmmagazin Nr. 1, Das
1960 Das Stacheltier - Die Frau seiner Träume
Das Stacheltier - Frau Klein wird qualifiziert
Entscheidung des Dr. Ahrendt, Die
Klamné iluze
Licht unter der Tür (TV film)
Schritt für Schritt
1959 Těžká zkouška
1958 Tilman Riemenschneider
1957 Das Stacheltier - Immer Kavalier
Schönste, Die
1956 Das Stacheltier - Die Glocke von Coruptica
Das Stacheltier - Folge 59: Frisch Gesellen, seid zur Hand!
Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
Smečka
1955 Ed Martin vypovídá
Letní láska
1954 Das Stacheltier - Die Nacht des Grauens
1951 Sekera z Wandsbeku

TV seriály

1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1991 Mit List und Krücke (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mein Kriegsende (TV seriál)
2001 Das Jahrhundert des Kabaretts (TV seriál)
1983 Sag nein
1967 Saatfrüchte sollen nicht vermahlen werden - vyp.

Divadelní záznam

1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2003 Maischberger (TV pořad)
1998 Langer Samstag (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky