foto

Viktor Storoženko

  • nar. 15.9.1990 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ržaka

TV seriály

2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
2014 Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace