foto

Kat Dennings

  • nar. 13.6.1986 (31 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kat Dennings se narodila 13. června 1986 ve Philadelphii. Pochází z velké rodiny, je nejmladší z pěti sourozenců. Už jako dítě se objevovala v televizi v různých reklamách. Zahrála si v jenom dílu seriálu SEX VE MĚSTĚ, dále se začala více objevovat i ve filmech, v roce 2004 to bylo ve filmu s Hillary Duff NIKDY TO NEVZDÁVEJ!, rok na to si zahrála dceru Catherine Keener ve filmu 40 LET PANIC.

Zlom v její kariéře přišel v roce 2008, kdy dostala šanci a zazářila ve svých rolích. Objevila se ve třech komediích. Nejprve to byl film CHARLIE BARTLETT s Antonem Yelcinem. Poté komedie s Annou Farris DOMÁCÍ MAZLÍČEK. A nakonec romantická komedie s Michaelem Cerou RANDE NA JEDNU NOC.

V roce 2009 si zahraje v rodinném filmu Roberta Rodrigueze PRCKOVÉ.

Lukáš "KooNY" Konečný

Herecká filmografie

Filmy

2014 Suburban Gothic
2013 Thor: Temný svět
2012 To Write Love on Her Arms
2011 Thor
2010 Národ snílků
2009 Defendor
O smyslu života
Prckové
2008 Domácí mazlíček
Rande na jednu noc
2007 Charlie Bartlett
2006 Agent v sukni 2
2005 40 let panic
Cizinec
London
2004 Nikdy to nevzdávej!
Sudbury (TV film)
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)

TV seriály

2017 Big Mouth (TV seriál)
Girls Are Horny Too (E05)
Am I Gay? (E03)
2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A rozpal mě na pódiu (S06E21)
A kuželkový trapas (S06E20)
další epizody (11)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A letadla, prsty a automobily (S06E11)
A dokonalá bouře (S06E10)
A z očí do očí (S06E09)
další epizody (28)
2015 2 $ocky (TV seriál)
A teambuilding (S05E05)
A velké nedorozumění (S05E04)
A svatební dort (S05E03)
další epizody (20)
2014 2 $ocky (TV seriál)
A půjčka na Vánoce (S04E07)
A byt pro modelky (S04E06)
A obchodní značka (S04E05)
další epizody (19)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A francouzský polibek (S03E12)
A život po smrti (S03E11)
A první den ve škole (S03E10)
další epizody (24)
2012 Newsroom (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A velké svátky (S02E12)
A tichá společnice (S02E11)
A slavnostní otevření (S02E10)
další epizody (24)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
A test reality (S01E11)
A velmi vánoční díkůvzdání (S01E10)
další epizody (12)
2010 Americký táta (TV seriál)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
2009 Americký táta (TV seriál)
G-String Circus (S06E08)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Raising Dad (TV seriál)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Pravé děti velkoměsta (S03E15)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wanderlust (TV film)

TV pořady

2015 The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
People's Choice Awards 2012 (TV pořad)
Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace