foto

Łukasz Pruchniewicz

  • nar. 6.12.1980 (40 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wyklęty
2012 Yuma
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
1999 O rety, moja babcia ma chłopaka

TV seriály

2019 Na sygnale (TV seriál)
Nic nie będzie jak dawniej (S07E33)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S11E11)
2018 Korona królów (TV seriál)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Trzy sekundy (S02E12)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Czas honoru (TV seriál)
Już czas... (S04E01)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaklęty rewir (S04E10)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Dziecko wdowy (E04)
Bulionerzy (TV seriál)
Kapcie (S05E06)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 10 (S03E10)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (4)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Kurier z Polski (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky