foto

Greg Bryk

  • nar. 1972
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ad Astra
Code 8
Rabid
2018 Far Cry 5: Inside Eden's Gate
2017 High-Rise Rescue
2016 Tajemství zakázaného lesa
2015 Borealis
2012 Phantoms, The (TV film)
2011 Jmelí nad Manhattanem (TV film)
Man on the Train
Unlucky
Válka Bohů
2010 Act of Dishonour
Red: Werewolf Hunter (TV film)
Saw 3D
2009 Dolanův cadillac
Screamers: Hon na člověka
The Good Times Are Killing Me (TV film)
Trosečníci (TV film)
You Might as Well Live
2008 13 (TV film)
Grindstone Road
Neuvěřitelný Hulk
Saw 5
2007 Bez slitování
Loupení jehňátek (TV film)
Sejmi je všechny
Weirdsville
2006 Living Death
2005 Dějiny násilí
Neil
2003 Evangelium podle Jana
2002 Vometáci
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Daisy (E01)
V-Wars (TV seriál)
2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Like Old Times (E04)
Just Trust Me (E03)
další epizody (5)
Příběh služebnice (TV seriál)
Poté (S02E07)
První krev (S02E06)
Jiné ženy (S02E04)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Raised by Wolves (S01E04)
Wave the White Flag (S01E03)
The River Styx (S01E02)
další epizody (4)
Výkupné (TV seriál)
Joe (S01E04)
Frontier (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
Saving Hope (TV seriál)
Tested and Tried (S05E05)
2016 Frontier (TV seriál)
The Gallows (S01E06)
The Disciple (S01E05)
Wolves (S01E04)
další epizody (5)
Wynonna Earp (TV seriál)
Bury Me with My Guns On (S01E09)
Two-Faced Jack (S01E08)
The Expanse (TV seriál)
Rock Bottom (S01E06)
Back to the Butcher (S01E05)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
Fargo (TV seriál)
The Gift of the Magi (S02E05)
2014 Bitten (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
Království (TV seriál)
Inkvizice (S01E11)
2013 Cracked (TV seriál)
The Thump Parade (S01E08)
2012 Kurýr (TV seriál)
Krvavé diamanty (S01E06)
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Berzerk (S02E12)
Punchout (S02E11)
další epizody (11)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Další první den (S03E01)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Key (S01E12)
The Bunker (S01E11)
další epizody (13)
Combat Hospital (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
2010 Happy Town (TV seriál)
Slight of Hand (E04)
I Came to Haplin for the Waters (E02)
In This Home on Ice (E01)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Just a Man (S02E12)
2008 ReGenesis (TV seriál)
The Truth (S04E13)
Brood 14 (S04E08)
Race Fever (S04E06)
další epizody (8)
2007 Dresden (TV seriál)
Storm Front (E08)
Černá mše (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Back to the Future (S03E13)
Jacobson's Organ (S03E12)
Adrift (S03E11)
další epizody (13)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
další epizody (13)
2005 Tilt (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Longest Night (S01E13)
Resurrection (S01E12)
The Promise (S01E11)
další epizody (4)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
Blackout (S01E08)
Faint Hope (S01E07)
další epizody (9)
Show Me Yours (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Posedlost (S01E20)

Dokumentární

2014 Unknown Star
2006 Násilné chování

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace