foto

Mariusz Kamiński

  • nar. 21.9.1981 (38 let)
    Ruda Śląska, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wyklęty

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S09E11)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S08E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky