foto

Mariusz Kamiński

  • nar. 21.9.1981 (39 let)
    Ruda Śląska, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wyklęty

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Ślad (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S09E11)
2016 Na sygnale (TV seriál)
Polskie wakacje (S04E31)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S08E10)
2014 Na dobre i na złe (TV seriál)
Życie jest walką (S16E30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky