foto

Zuzanna Lipiec

  • nar. 11.8.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zerwany kłos
2001 100 minut prázdnin (TV film)

TV seriály

2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Falowanie i spadanie (S01E02)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Żona Salcesona - część 1 (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace