foto

Niels Holle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Nord bei Nordwest - Frau Irmler (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (S01E06)
Hansa Harmonia (S01E04)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kinder (S02E01)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky