foto

In Jeong

  • nar. 20.4.1955
    Jižní Korea
  • zem. 23.1.2017 (61 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Yeouwa somsatang (TV seriál)
1999 Bom (TV seriál)
1998 내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
1994 Seoului dal (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Haehoo (TV seriál)
김약국의 딸들 (TV seriál)
2004 Bing jeom (TV seriál)
Dan pat ppang (TV seriál)
열정 (TV seriál)
2003 성녀와 마녀 (TV seriál)
2000 Sarangeun amuna hana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace