foto

Joanna Domańska

  • nar. 19.1.1970 (51 let)
    Białystok, Województwo podlaskie, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eastern

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Korona królów (TV seriál)
2015 Skazane (TV seriál)
Strażacy (TV seriál)
2014 Na sygnale (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky