foto

Anna-Lisa

  • nar. 30.3.1933
    Oslo, Norsko
  • zem. 21.3.2018 (84 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Search for the Evil One, The
1960 12 to the Moon
1959 Have Rocket, Will Travel

TV seriály

1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2003 Norwegian Actresses in Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace