foto

Frank Gatliff

  • nar. 31.12.1927
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • zem. 23.6.1990 (62 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Miss Marple: Nemesis (TV film)
1985 Deja vu
1981 Bunker, The (TV film)
1979 Zajatec na Zendě
1978 The Four Feathers (TV film)
1975 Operace "Daybreak"
1973 The Zoo Robbery
1969 Some Girls Do
1966 The Projected Man
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1963 Bitter Harvest
1962 A Prize of Arms
Andělé spásy
1959 Antony and Cleopatra (TV film)
Na břehu
Till Death Do Us Part (TV film)

TV seriály

2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
1982 Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1981 Scarf Jack (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 The Good Life (TV seriál)
1974 Rising Damp (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Full House (TV seriál)
His Lordship Entertains (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
Inside Man, The (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
For Amusement Only (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Lord Raingo (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace