foto

Robert Czebotar

  • nar. 18.5.1969 (50 let)
    Rzeszów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2019 Legiony
2017 PolandJa
2000 Enduro Bojz
1995 Gracze

TV seriály

2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Żmijowisko (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zamach (S12E02)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Nigdy więcej (S04E11)
To ty (S04E10)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Feralna impreza (S08E11)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Terroryzm muzyczny (S01E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
Episode 2 (S05E02)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
Komisarz Alex (TV seriál)
Nowy (S03E07)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Mury (E05)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Trumna na urodziny (E04)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Przydział (S01E03)
Na polskiej ziemi (S01E02)
Skok (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dług (S01E03)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Wigilia - część II (E21)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.
2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Překvapivé začátky (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky