foto

Darren Star

  • nar. 25.7.1961 (57 let)
    Potomac, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Přísně tajné prázdniny
1988 Doin' Time on Planet Earth

TV seriály

2020 Emily in Paris (TV seriál)
2018 Younger (TV seriál)
#LizaToo (S05E01)
2017 Younger (TV seriál)
Irish Goodbye (S04E12)
Post Truth (S04E01)
2016 Younger (TV seriál)
Get Real (S03E12)
Summer Friday (S03E09)
A Kiss Is Just a Kiss (S03E01)
další epizody (6)
2015 Younger (TV seriál)
The Old Ma'am and the C (S01E12)
Broke and Pantyless (S01E07)
Shedonism (S01E06)
další epizody (5)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Niňos Ricos, Pobres Padres (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Jak se do lesa volá (S03E17)
Královny dramatu (S03E07)
Politicky korektní sex (S03E02)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
Postelový přítel (S02E14)
Kastovní systém (S02E10)
další epizody (5)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Monogamisté (S01E07)
Tajný sex (S01E06)
Síla ženského sexu (S01E05)
další epizody (5)
1995 Central Park West (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
My Way (S01E07)
Second Chances (S01E06)
Pilot (S01E01)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 HR (TV film)

TV seriály

2015 Younger (TV seriál)
IRL (S01E03)
Liza Sows Her Oates (S01E02)
Pilot (S01E01)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
Muž, mýtus, viagra (S02E08)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Monogamisté (S01E07)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Younger (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (12)
2018 Younger (TV seriál)
Lizability (S05E12)
Fraudlein (S05E11)
Girls on the Side (S05E10)
další epizody (12)
2017 Younger (TV seriál)
Irish Goodbye (S04E12)
It's Love, Actually (S04E11)
A Novel Marriage (S04E10)
další epizody (12)
2016 Younger (TV seriál)
Get Real (S03E12)
A Book Fair to Remember (S03E11)
Pigeons, Parrots and Storks (S03E10)
další epizody (24)
2015 Younger (TV seriál)
The Old Ma'am and the C (S01E12)
Hot Mitzvah (S01E11)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
další epizody (12)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Spolu až na dno (S05E22)
Královský skandál (S05E21)
Markův soud (S05E20)
další epizody (13)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
902-100 (S05E08)
Devadesát devět problémů (S05E07)
další epizody (21)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Hollyin večer (S04E12)
Rivalita na molu (S04E11)
Díkůvzdání (S04E10)
další epizody (23)
2010 Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Sepulveda (E17)
Santa Fe (E16)
další epizody (6)
90210: Nová generace (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E11)
Ty nejlepší plány (S03E10)
Hrají její píseň (S03E09)
další epizody (21)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
June (E11)
Cahuenga (E10)
další epizody (12)
Niňos Ricos, Pobres Padres (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Zimní pohádkový ples (S02E12)
Nic netrvá věčně (S02E11)
Přiznání (S02E10)
další epizody (25)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kdo doopravdy jsem (S01E11)
Kdo hraje hry (S01E10)
Tajemství a lži (S01E09)
další epizody (11)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Američanka v Paříži II. (S06E20)
Američanka v Paříži I. (S06E19)
Plác (S06E18)
další epizody (8)
2003 Miss Match (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Jeden, jedna, jedno (S06E12)
Dominový efekt (S06E11)
Páni, přerušeno (S06E10)
další epizody (12)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Miluji komedie (S05E08)
Jdi na západ, mladá ženo (S05E07)
Kritický stav (S05E06)
další epizody (14)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Řekni prostě ano (S04E12)
Pozdě bycha honit (S04E11)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
další epizody (12)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Problémy s ptákem (S03E18)
Jak se do lesa volá (S03E17)
Úhlavní přátelé (S03E16)
další epizody (18)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Bývalý milenec ve městě (S02E18)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
Líbilo se ti to? (S02E16)
další epizody (10)
Melrose Place (TV seriál)
Asses to Ashes (S07E35)
Dead Men Don't Shut Up (S07E34)
Lexi Gets Stiffed (S07E33)
další epizody (16)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
Období sucha (S01E11)
Těhotenský večírek (S01E10)
další epizody (12)
Melrose Place (TV seriál)
The Usual Santas (S07E19)
Suddenly Sperm (S07E18)
When Cheerleaders Attack (S07E17)
další epizody (32)
1997 Melrose Place (TV seriál)
A Tree Talks in Melrose (S06E13)
A Bump in the Night (S06E12)
Everybody Comes to Kyle's (S06E11)
další epizody (33)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Crazy Love (S05E13)
Quest for Mother (S05E12)
Sole Sister (S05E11)
další epizody (30)
1995 Central Park West (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
další epizody (30)
1994 Melrose Place (TV seriál)
Holiday on Ice (S03E15)
Sex, Drugs and Rockin' the Cradle (S03E14)
Just Say No (S03E13)
další epizody (31)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Under the Mistletoe (S02E15)
Strange Bedfellows (S02E14)
Duet for One (S02E13)
další epizody (29)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Vánoce v Melrose (S01E18)
Jake proti Jakovi (S01E17)
Celá pravda (S01E16)
další epizody (18)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2008 Sexo en serie (TV film)
2002 Intimate Portrait: Cynthia Nixon (TV film)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace