foto

Maja Hirsch

  • nar. 1977
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
2011 Jak se zbavit celulitidy
2003 Tělo

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercza zabawka (S05E06)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky