foto

Włodzimierz Matuszak

  • nar. 25.2.1947 (72 let)
    Międzychód, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adwokat
2018 Klér
2015 Git

TV seriály

2018 Ślad (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Podwójna śmierć (S09E08)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Strażacy (TV seriál)
Trudne decyzje (S02E04)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Handlarz dziećmi (S07E03)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 6 (S02E06)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky