foto

Peter Egan

  • nar. 28.9.1946 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Our Ex-Wife (TV film)
2012 When the Lights Went Out
2007 Horší než smrt
2005 Dokonalá partie
O čem všem je láska (TV film)
Z očí do očí
2004 Ztráta paměti
2003 Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
2002 The King's Beard
2000 2001: Vesmírná prda
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
1997 Gobble (TV film)
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
1996 The Peacock Spring (TV film)
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
1990 Nevěstino věno (TV film)
1989 Day in Summer, A (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
Zámožná žena (TV film)
1981 Ohnivé vozy
1975 Brotherhood, The (TV film)
Hennessy
1974 Belamira (TV film)
Callan
1973 Námezdní síla
1970 One Brief Summer
1968 Cold Comfort Farm (TV film)

TV seriály

2018 Hold the Sunset (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 4 (S05E04)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2006 Home Again (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Cry Wolf (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Paradise Postponed (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
The Dark Side of the Sun (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Plays for Britain (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Inheritors, The (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Organisation, The (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)

Dokumentární

2017 Jill Robinson: To the Moon and Back
2016 Já zvíře - vyp.
2013 Borko: Tale of a Crippled Dog
2001 Empires: Egypt's Golden Empire (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace