foto

Chandra West

  • nar. 31.12.1970 (48 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato sympatická kanaďanka se narodila 31. prosince 1970 v Edmontonu. Její herecká kariéra začala v roce 1991 malou rolí v televizním seriálu TRUE CONFECTIONS. Až o dva roky později se televizním divákům zapsala do povědomí díky roli v úspěšném seriálu THE SECRET OF LAKE SUCCESS. Potom se začala objevovat i ve filmech. Hlavní ženskou postavu si zahrála ve filmu PUPPET MASTER 4 (1993). Ve filmu NO CONTEST (1994) se objevila v menší roli jako německá miss. V tom samém roce si zahrála Susan ve filmu PUPPET MASTER 5: THE FINAL CHAPTER. Potom se Chandra vrátila na televizní obrazovky ve filmech MADONNA: INNOCENCE LOST (1994), CATWALK (1994), FALLING FOR YOU (1995) a v roli Mariel Hemingway v LOVE AND BETRAYAL: THE MIA FARROW STORY (1995). Její další filmové role na sklonku dvacátého století zahrnují postavu Veroniky Reynolds v UNIVERSAL SOLDIER 2: BROTHERS IN ARMS (1998) a UNIVERSAL SOLDIER 3: UNFINISHED BUSINESS (1998).

V roce 2000 se představila ve veleúspěšném seriálu CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION jako agentka Holly Gribbs. Její filmový průlom přišel v roce 2002, kdy si zahrála manželku Vala Kilmera v Carusově filmu SALTON SEA. Tato role jí pomohla získat roli Veroniky ve filmu THE FIRST $20 MILLION IS ALWAYSs THE HARDEST (2002). Její další role byla v minisérii MISTER STERLING (2003), která byla nominovaná na Emmy. V roce 2005 si zahrála maželku Michaela Keatona v horroru WHITE NOISE. V roce 2006 si zahrála ve filmu THE LAST TRIMESTER a ukázala se po boku Michaela Madsena a Edwarda Furlonga ve filmu CANES. Zahrála si taky roli doktory Honey ve filmu I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK AND LARRY (2007). V roce 2009 by se měla objevit ve filmu MY NEIGHBOR'S SECRET.

Angel "Chatterer" of Death

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puppet Master: Blitzkrieg Massacre - a.z.
2017 He Loves You Not (TV film)
2014 A Christmas Tail (TV film)
2012 Hidden Moon
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
2009 Utajený zločin (TV film)
2008 Doživotní trest (TV film)
Zamilovaná Grace (TV film)
2007 Badland
Když si Chuck bral Larryho
Last Trimester, The (TV film)
2006 Canes
The Tooth Fairy
2005 Dlouhý víkend
Hlas smrti
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Dead Lawyers (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Puppet Master: The Legacy - a.z.
Vražedné odhalení
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
Salton Sea
2001 Harlequin 10 - Hra o čas (TV film)
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
Perfect Son, The
Sedmdesátá léta (TV film)
1999 Den života (TV film)
Revenge of the Land (TV film)
Seasons of Love
Something More
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1995 Amnézie (TV film)
Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
1994 Bez soutěže
Madonna: Ztracená nevinnost (TV film)
Puppet Master 5: The Final Chapter
1993 Noční hrůzy
Puppet Master 4
1991 True Confections (TV film)

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Fork in the Road (S04E23)
2014 Stalker (TV seriál)
Tell All (E11)
2013 Played (TV seriál)
2011 Private Practice (TV seriál)
What We Have Here... (S04E19)
2010 Za branou (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Cuba Libre (S02E15)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a Sharona (S08E10)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Asking for Flowers (S01E04)
Imaginary Bitches (TV seriál)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Seven (E08)
další epizody (7)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E02)
Důkazy nelžou (S01E01)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tajemství Lake Success (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Kapela Catwalk (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace