foto

Michał Majnicz

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igraszki z diabłem (TV film)
Maryjki
2019 Na bank się uda
Ondyna
Shnilé uši
2018 Outsider
2016 Slunce, to slunce mě oslepilo
2010 Made in Polsko

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Żywe legendy (S04E03)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Zielony diament (E09)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Lekarze (TV seriál)
Powrót (S02E12)
Druga strona medalu (S02E04)
Więzy krwi (S02E03)
Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky