foto

Chris Horvath

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Dárek od srdce
2007 Galore
2006 Unconscious
2003 National Lampoon's Gold Diggers
1999 Goat on Fire and Smiling Fish

Dokumentární

2007 Torn from the Flag: A Film by Klaudia Kovacs
1990 Real Sex (TV seriál)

TV pořady

2008 Coolio's Rules (TV pořad)
2004 Výměna manželek USA (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace