foto

Liz Kay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Status Update
2005 Callback
2004 Hot Night in the City
1996 Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Shark Encounter, The

TV seriály

2020 Council of Dads (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Commencement (S06E15)
Family Van (S06E14)
The Magic Motor Inn (S06E12)
další epizody (4)
2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
Jessica Town (S06E10)
Lou Wants to Be a Millionaire (S06E09)
TMI: Too Much Integrity (S06E08)
další epizody (24)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Cousin Eddie (S05E08)
Where Have All the Cattlemen Gone? (S05E07)
Sub Standard (S05E06)
další epizody (9)
2017 Huangovi v Americe (TV seriál) - scénografie
Do You Hear What I Hear? (S04E10)
Slide Effect (S04E09)
The Vouch (S04E08)
další epizody (25)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Where Are the Giggles? (S03E08)
The Taming of the Dads (S03E07)
WWJD: What Would Jessica Do? (S03E06)
další epizody (22)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Real Santa (S02E10)
We Done Son (S02E09)
Huangsgiving (S02E08)
další epizody (23)
2014 Předstírání (TV seriál)
Burnt Toast (S01E08)
Faking Up Is Hard to Do (S01E07)
Three to Tango (S01E06)
další epizody (8)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
The Original B---- (S02E19)
Ocupado... (S02E18)
Using People... (S02E17)
další epizody (11)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)
Bar Lies... (S02E06)
Whatever It Takes... (S02E05)
další epizody (12)
The Neighbors (TV seriál)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Cole Landry's Draft Day Party (S02E09)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
další epizody (9)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hiro Yoshimura (S06E19)
Walter a Edith Kriegerovi (S06E18)
Christian Troy II (S06E17)
další epizody (9)
2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Wesley Clovis (S06E10)
Benny Nilsson (S06E09)
Lola Wlodkowská (S06E08)
další epizody (18)
2008 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Candy Richards (S05E14)
August Walden (S05E13)
Lulu Grandiron (S05E12)
další epizody (6)
2007 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Duke Collins (S05E08)
Dr. Joshua Lee (S05E07)
Damien Sands (S05E06)
další epizody (8)
2006 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Gala Gallardová (S04E15)
Willy Ward (S04E14)
Reefer (S04E13)
další epizody (15)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Quentin Costa (S03E15)
Cherry Peck (S03E14)
Joy Kringle (S03E13)
další epizody (15)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Sean McNamara (S02E15)
Trudy Nye (S02E14)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky