foto

Fern Persons

  • nar. 27.7.1910
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 22.7.2012 (101 let)
    Littleton, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Boricua
2001 Secret, The
1992 Mário a mafián (TV film)
Předehra k polibku
1989 Hřiště snů
1986 Hráči z Indiany
1984 Grandview USA
Hard Knox (TV film)
1983 Riskantní podnik
Třída
1981 Chicago Story (TV film)
Hudson Taylor
Správná trefa
1967 Man of Steel
1950 The Golden Gloves Story

TV seriály

1999 Pohotovost (TV seriál)
Výpadek (S05E20)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1956 Adventure in Dairyland (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace