foto

Andrew Gunn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Clay (TV film)
1998 Insomnia

TV seriály

2012 Wolfblood (TV seriál)
2010 Pán času (TV seriál)
Vítězství Daleků (S05E03)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
2008 Přežít! (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2005 The New Worst Witch (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace