foto

Michael Sassone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Strýček John
2009 Nenarození
Veřejní nepřátelé
2002 Road to Perdition
2001 Duše mrtvých
1999 Charming Billy
1993 Bourák
V zajetí (TV film)
1989 Nejbližší příbuzenstvo
1986 Hráči z Indiany

TV seriály

2013 Chicago Fire (TV seriál)
God Has Spoken (S01E11)
1999 Turks (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace