foto

Paweł Parczewski

  • nar. 26.10.1985 (34 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Malý Jakub
2010 Nie opuszczaj mnie

TV seriály

2018 Ślad (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Na krawędzi (S01E03)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2011 Instynkt (TV seriál)
Droga do sławy (E06)
2009 n1ckola (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky