foto

Alżbeta Lenska

  • nar. 22.8.1981 (39 let)
    Siemianowice Śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
2016 Kobiety bez wstydu
2007 Taxi A

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Klątwa (S24E11)
Matura (S24E03)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Chrzestny (S22E10)
Piąta taryfa (S22E04)
Przesyłka (S22E02)
další epizody (5)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S20E13)
Piłkarski pasjans (S20E05)
Vistula Beach (S20E01)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Idol (S16E01)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kurtka (S11E11)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 4 (S04E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Radar (S10E11)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Czarna wdowa (S08E12)
Tango (S07E09)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Eden (S06E01)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
Ostatni zachód słońca (S08E12)
Ażuda (S08E11)
další epizody (7)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Diagnoza (E07)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Szopka Betlejemska (E12)
Morderczy leżak (E11)
Alkoholik (E10)
další epizody (11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Porzucona (S07E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky