foto

Redbad Klynstra

  • nar. 29.5.1969 (50 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2016 Smoleńsk
2015 Otec
2014 Blindrunners
2012 De verbouwing
Ixjana
Laptop (TV film)
2010 Trik
2008 0_1_0
Malá velká láska
Čtyři noci s Annou
2007 Jasne błękitne okna
2004 Trzeci
2002 Dodatek
2000 Człowiek wózków
Jedermanns Fest
Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1998 Feuerreiter
Młode wilki 1/2
O jeden hřích navíc (TV film)
1997 Liefdesgasten
1996 Gry uliczne

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Voetbalmaffia (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Terapia (S02E02)
Daleko, blisko (S02E01)
Lepiej już było (S01E05)
další epizody (4)
Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
Tajemnica szepnięta do ucha (E08)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (5)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
The Passing Bells (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1996 Bar Atlantic (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace