foto

Jakub Wieczorek

  • nar. 21.3.1983 (37 let)
    Kalisz, Województwo wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Banksterzy
Zieja
2018 Wesele (TV film)
2017 60 kilo ničeho
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
2011 Lynč

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Powrót konfidenta (E12)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wokaliści (S24E01)
2019 Domowe Rozgrywki (TV seriál)
Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Intruz (S12E01)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Ślad (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Fałszywy trop (S01E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Feralny powrót (S18E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nie daj mi odejść (S02E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zakazany owoc (S18E29)
Zdarzenia niepożądane (S18E27)
Kiepska prognoza (S18E26)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cień podejrzeń (S13E11)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (8)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (12)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza namiętność (S03E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (11)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (14)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Niemożliwe (E03)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 11 (S04E11)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (15)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatum (S06E03)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (12)
Nowa (TV seriál)
Przysługa (E09)
Usta usta (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2009 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 6 (S03E06)
2008 Agentki (TV seriál)
Pogromcy duchów czyli Kazamaty (E04)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Regina (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Napad (S07E07)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Słowo honoru (E12)
Magda M. (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Wiedźmy (TV seriál)
Niebezpieczne związki (E07)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Śmierć w akademiku (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky