foto

Jakub Wieczorek

  • nar. 21.3.1983 (36 let)
    Kalisz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2017 60 kilo ničeho
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
2011 Lynč

TV seriály

2019 Domowe Rozgrywki (TV seriál)
Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Intruz (S12E01)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Ślad (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Fałszywy trop (S01E05)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nie daj mi odejść (S02E06)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (8)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (12)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza namiętność (S03E01)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Niemożliwe (E03)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky