foto

Michaela Wolko

  • nar. 1950

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Verfolgte Wege
1989 Místo činu - Krvavá stopa (TV film)
1983 Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
Nürnberger Bett, Das
1981 Kater Lampe (TV film)

TV seriály

2008 Big Ben (TV seriál)
Strom pokání (S14E03)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace